Autoschade Paul Hol ontvangt 1e eSense certificaat van R-M

Autoschade Paul Hol ontvangt 1e eSense certificaat van R-M

Autoschade Herstel Paul Hol in Uden heeft het eerste ‘eSense’ certificaat van R-M ontvangen. Hiermee mag het bedrijf zich de eerste gecertificeerde R-M eSense Partner in Nederland noemen.

eSense producten
Autoschadeherstelbedrijven kunnen in aanmerking komen voor het eSense certificaat wanneer zij de nieuwe eSense productlijn van R-M gebruiken. Deze producten worden vervaardigd volgens het gecertificeerde ‘biomass balance’ principe van BASF en dragen zo bij aan een vermindering van CO2-emissies. Het eSense portfolio omvat een UV grondvuller, plamuur, verharder, blanke lak en additieven.

Fossiele grondstoffen
R-M eSense producten bevatten minder fossiele grondstoffen en stoten minder CO2 uit. In de zogenoemde ‘biomass balance’ methode wordt rekenkundig het aandeel hernieuwbare grondstoffen aan de producten van de eSense lijn toegewezen. De daartoe gebruikte berekeningsmethode is gecertificeerd door TÜV SÜD. Zo kunnen – via het calculatiemodel – de fossiele grondstoffen in de eSense producten volledig vervangen worden door hernieuwbare grondstoffen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.