Akzonobel lanceert digitaal platform voor autoschadeherstellers
(Foto: Shutterstock)

Akzonobel lanceert digitaal platform voor autoschadeherstellers

Akzonobel heeft een digitaal platform, Refinish+, gelanceerd voor autoschade herstelbedrijven. Dat platform brengt alle Vehicle Refinished digitale oplossingen bij elkaar op één plek, aldus een persbericht.

‘In een tijd waarin tekorten aan arbeidskrachten, omhoog schietende kosten en ingewikkelde reparaties voor grote uitdagingen zorgen, helpt het platform schadeherstellers om hun activiteiten te stroomlijnen, de efficiëntie te verbeteren en de winstgevendheid te verhogen’, schrijft de lak- en verfleverancier. Het platform biedt toegang tot tools zoals de cloud-based kleuridentificatie applicatie Mixit en de productie workflow tool Carbeat.

Volgens Akzonobel maakt het nieuwe platform ook bestellen sneller en gemakkelijker, geeft toegang tot e-learning bronnen en tot productinformatie. Desgewenst kan ook software van andere partijen worden geïntegreerd.

Akzonobel wil op den duur andere applicaties aan Refinish+ toevoegen. Het digitale platform komt de eerste helft van dit jaar beschikbaar in Frankrijk, Noord-Amerika en Australië, later gevolgd door andere Europese landen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.