AAS Schadeherstel wijzigt bestuursmodel, Charles Staats nieuwe voorzitter RvC
Charles Staats. (Foto: DAS)

AAS Schadeherstel wijzigt bestuursmodel, Charles Staats nieuwe voorzitter RvC

Charles Staats is benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van AAS Schadeherstel, zo meldt de schadeketen.

Er is afgelopen week unaniem gekozen voor een nieuw bestuursmodel tijdens de Algemene Ledenvergadering. Het nieuwe bestuur wordt gevormd door Nicole Spenkelink en Marco van Voorthuizen, voorheen directie van AAS. Het huidige bestuur, bestaande uit Edgar van Mierlo, Mariëlle Hurkmans, Robbert Hectors en Ferdinand Mulder wordt omgevormd tot de Raad van Commissarissen met een externe voorzitter, Charles Staats.

Groei

“We zijn al anderhalf jaar met dit proces bezig”, vertelt Spenkelink. “We zijn natuurlijk ooit begonnen met veertig schadeondernemers en nu hebben we er 93. Daarnaast hebben we een enorme groei gezien in omzet en gestuurde schade. De belangen die je met elkaar hebt veranderen door de groei. Het is belangrijk dat wij als organisatie nu kunnen toetsen aan de RvC.”

Staats kijkt uit naar de samenwerking, zo meldt hij. ‘Naast de samenwerking met de ondernemers van AAS. kijk ik uit naar de samenwerking met het bestuur dat wordt gevormd door Nicole Spenkelink en Marco van Voorthuizen, de organisatie op de centrale vestiging en uiteraard mijn collega’s in de Raad van Commissarissen’, aldus Staats.

Staats is afkomstig van DAS waar hij verschillende bestuursfuncties bekleedde, waaronder chief commercial officer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.