CED Group wil verder groeien onder Rivean Capital

CED Group wil verder groeien onder Rivean Capital

Blackfin Capital Partners en Rivean Capitan kondigen aan de CED Group te verkopen aan Rivean. Zo melden beide bedrijven. De overname zal in het eerste kwartaal van dit nieuwe jaar worden afgerond.

“We zien CED Group als een aantrekkelijke mogelijkheid om te investeren in een groeiende dienstverlener van schademanagementdiensten, die actief is in Nederland, Frankrijk, België en Spanje”, aldus Nikolai Pronk, managing director Rivean Capital. Rivean streeft ernaar het managementteam te ondersteunen bij de ambitieuze organische strategie en groei verder te versnellen door het voorzetten van de internationale buy-and-build strategie. Rivean is een private equity investeerder voor de Europese mid-market met kantoren in Utrecht, Brussel, Frankfurt, Zurich en Milaan.

De Nederlandse CED Group is aanbieder van schademanagement diensten: van taxatie tot risico-inspectie, noodhulp, schadebehandeling, herstel in natura en regres. CED streeft naar Europees marktleiderschap en is behalve in Nederland, ook actief in Frankrijk, België en Spanje.

Blackfin heeft CED in 2018 gekocht van 46 verzekeraars en tussenpersonen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.