Joint venture opleidingsinstituten TTA en TOI
Mateusz Kurkowski en Anton Cornelissen. (Foto: TTA)

Joint venture opleidingsinstituten TTA en TOI

Opleiders TTA International en TOI Opleidingen gaan samen in een joint venture. Dat melden de bedrijven vanmiddag.

TOI is een door de overheid erkend opleidingsinstituut en ontwikkelt onderwijs op mbo-niveau ten behoeve van technische sectoren. TTA is een aanbieder van learning- en developmentdiensten en ondersteunend personeel voor met name de auto- en motorindustrie en de transportsector. Vorig jaar ontwikkelde TTA met Mazda een online training voor EV’s.

Eerder werkten beide bedrijven naar volle tevredenheid samen aan diverse projecten. “En dat smaakt naar meer”, zegt TOI-directeur Anton Cornelissen.

Cornelissen zegt in TTA een partner te hebben gevonden die voor de troepen uit wil lopen. “Ook TTA is toonaangevend op het gebied van leeroplossingen. Daarnaast begrijpt dit bedrijf onze propositie en kan zij feilloos omslaan naar een schaalbare en hoogkwalitatieve service. Samen kunnen we nog beter aansluiting vinden bij het bedrijfs-DNA van onze klanten, tenslotte we leiden geen technici op maar technici van hun bedrijf. Zo helpen we te bouwen aan commitment en binding binnen hun gelederen.”

Mateusz Kurkowski, directeur sales en business development van TTA ziet ook de voordelen van samenwerking. “Onze competenties liggen in elkaars verlengde. Door onze samenwerking versterken wij elkaar, zo is gebleken. Daarom gaan wij die intensiveren.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.