Websites Schadegarant, Glasgarant en eXchange vernieuwd

Om de informatievoorziening te verbeteren zijn de websites voor zowel Schadegarant als Glasgarant vernieuwd. Naar eigen zeggen zijn deze nieuwe websites nu beter afgestemd op de informatiebehoefte van verzekerden.

Zo is het zoekprogramma waarmee de aangesloten auto(schadeherstel)bedrijven en ruitherstelbedrijven gevonden kunnen worden veel gebruiksvriendelijker. Ook hebben de websites een nieuwe look&feel gekregen. Voor smartphone gebruikers zijn er mobiele versies van deze twee websites en QR codes ontwikkeld. Na het scannen van de QR-codes komt men direct op het zoekgedeelte van de mobiele sites terecht. De zoekprogramma’s gaan de bestaande SMS-services vervangen.

Naast de twee consumentenwebsites is er een aparte eXchange website ontwikkeld, speciaal voor de partijen die samenwerken (of willen gaan samenwerken) met Schadegarant en/of Glasgarant. Hier is alle benodigde informatie te vinden zoals bijvoorbeeld de werkwijze en gedragsregels, de aanmeld- en wijzigingsformulieren en ook het laatste nieuws uit de eXplain.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.