VWE neemt Autodealers.nl over

VWE neemt Autodealers.nl over

VWE Automotive heeft Autodealers.nl overgenomen. De overname brengt de kennis en kunde van twee partijen samen, waarmee ze beter kunnen inspelen op de steeds belangrijkere rol van online presentatie bij de verkoop van voertuigen.

Online presentatie
Door de overname verwachten Autodealers.nl en VWE hun klanten meer te kunnen bieden op het gebied van online presentatie. Ze verwachten hun expertise te kunnen bundelen, zijn in staat de dienstverlening voor het autobedrijf te optimaliseren, kunnen verder innoveren en bieden een breder dienstenpakket, aldus Piet Renses, Algemeen Directeur van VWE: “De overname van Autodealers.nl is een belangrijke stap naar de toekomst en past uitstekend in de strategie van VWE om verder te groeien als totaalleverancier voor de autobranche.”

Ambities
Corben Leek, mede-eigenaar van Autodealers.nl denkt met de overname een partij te hebben gevonden die past bij de ambities van Autodealers.nl: Autodealers.nl levert ondersteunende diensten aan autobedrijven door het bevorderen van de online verkoop, onder andere via de online presentatie en online advertenties.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.