Van Tilburg-Bastianen Groep treedt toe tot MAX-Repair

Van Tilburg-Bastianen Groep treedt toe tot MAX-Repair

De Van Tilburg-Bastianen Groep is per 1 oktober toegetreden tot MAX-Repair, het landelijke schadeherstelnetwerk voor Trucks en zwaar werkmaterieel.

Uitbreiding netwerk
Door de toetreding van de Van Tilburg-Bastianen Groep kan MAX-Repair uitbreiden met een schadeherstelwerkplaats in Roosendaal en intake werkplaatsen in Goes, Breda en Hulst. Volgens Guus Berkers, directeur AfterSales Van Tilburg-Bastianen DAF, kan men door de samenwerking met MAX-Repair haar klanten landelijk ondersteunen met schadeherstel van het wagenpark. Ook kan TB nu huisstijlprojecten en schadepreventietrainingen uitvoeren.

Bedrijfsautodealer
Van Tilburg-Bastianen bestaat reeds meer dan 80 jaar en behoort tot één van de grootste bedrijfsautodealers in Zuidwest en Midden-Nederland met o.a. merken als Volkswagen, DAF, Ginaf, KroneTrailerservice en CombiCargo Bedrijfwagenverhuur. Van Tilburg-Bastianen Groep beschikt hiervoor over 12 vestigingen in Nederland en zes vestigingen in Polen.

Op de foto v.l.n.r.: Guus Berkers, directeur AfterSales Van Tilburg-Bastianen, Allard Pit, directeur MAX-Repair en Kees den Braber, Schadeherstel en aflevercentrum Roosendaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.