Valspar onderscheidt medewerkers in Lelystad

Valspar onderscheidt medewerkers in Lelystad

Vier werknemers van Valspar in Lelystad zijn afgelopen week onderscheiden met de prestigieuze ‘Award of Excellence’. Deze werknemers hebben de award ontvangen omdart zij een “voortdurende en uitmuntende prestatie” hebben laten zien in hun werkzaamheden.

De Award of Excellence is een prijs van Valspar die elk jaar wordt uitgereikt aan maximaal 90 van de in totaal 10.000 medewerkers die wereldwijd werkzaam zijn binnen het concern. Hij is bedoeld als erkenning voor de geleverde prestaties.
Om in aanmerking te komen voor de ‘Award of Excellence’ moet een werknemer worden voorgedragen door een collega of leidinggevende. Een commissie gaat bij minstens zes directe collega’s na of de genomineerde uitblinkt op verschillende criteria.

Bij Valspar in Lelystad is de award uitgereikt aan Erwin Halfwerk (manager order office); Ab Schierbeek, (senior technical consultant); Shaun Took (medewerker sales en customer support) en Martin van Zanten (manager operations). Naast de award hebben zij ook een tegoedbon voor een etentje met hun hele gezin ontvangen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.