TyrePoint Zwolle stapt ook in schadeherstel

TyrePoint Zwolle stapt ook in schadeherstel

TyrePoint ZwolleBandenservicebedrijf TyrePoint Zwolle gaat naast bandenservice ook van start met schadeherstel. Deze keuze volgt op de overname van het bedrijf door automotive specialist Erik Rodink.

Samenwerking Berghorst
Het bedrijf gaat zelf kleine herstelwerkzaamheden en carconditioning aanbieden (spotrepair, uitdeuken zonder spuiten, carcosmetics, poetswerkzaamheden). Voor schadeherstel gaat men samenwerken met Autoschade Berghorst, aldus Rodink:”Hierdoor kunnen we voor de meeste verzekeringsmaatschappijen werken.” Naast schadeherstel gaat hij zich richten op onderhoud en reparatie, ook voor o.a. elektrisch aangedreven auto’s.

Mobiliteit
Met de overname wil Rodink het mobiliteitsvak een nieuwe invulling geven. Samen met de initiatiefnemer van TyrePoint Zwolle, Henry Kappert, zal hij de jonge onderneming verder ontwikkelen. “De kansen voor dit bedrijf liggen in het uitbreiden van de dienstverlening rondom personen- en bedrijfswagens. De aangeboden dienstverlening sluit vaak niet aan op de klantenwensen. Oorzaak is het ontbreken van flexibiliteit in aangeboden diensten op de juiste tijd. Veelal is de aftersales een bijzaak. Hierdoor zie ik vele kansen in deze markt.”

Ook worden vanaf 1 april de openingstijden verruimd. TyrePoint Zwolle is gevestigd op een A-locatie, aan de Ceintuurbaan in Zwolle. Het bedrijf was al per 1 februari 2015 aangesloten bij de bandenketen First Stop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.