Truck & Trailer voegt spuiten toe door overname B. de Wilde Bedrijfswagen
Directieteam van De Wilde en Wensink Automotive met in het midden Bennie de Wilde en Laurens Stigter (Foto: Wensink)

Truck & Trailer voegt spuiten toe door overname B. de Wilde Bedrijfswagen

Industriespuiterij B. de Wilde Bedrijfswagen uit Vaassen heeft zich aangesloten bij de Truck & Trailer Groep. Met de samenwerking wil het bedrijf alle services voor trucks en trailers onder één dak aanbieden.

Eerder nam het bedrijf ook trailerbouwer Trias uit Apeldoorn over. Volgens het bedrijf is de expertise van De Wilde op het gebied van bedrijfswagenspuiterij, schadeherstel en reclamebelettering een ‘aanvulling op de huidige portfolio’.

“We doen heel veel, maar spuiten doen we nog niet”, vertelt hoofd marketing van Wensink, Rob Polinder. “Als je je klant iets extra’s wil geven, dan moet je één loket aanbieden.”

Volgens Polinder heeft de overname te maken met de schaalvergrotingsambities van de Wilde. “Het bedrijf is hard gegroeid. Ze hebben nu vijftig medewerkers, waar behoorlijk veel bij om de hoek komt kijken. Als je heel hard groeit loop je tegen dingen aan”, aldus Polinder.

Het bedrijf besloot daarom om zich aan te sluiten bij een groter concept.

Familiebedrijven met ambitie

Bennie de Wilde, eigenaar van B. de Wilde Bedrijfswagen – Industriespuiterij De Wilde, is verheugd over de samenwerking: “We zijn blij om deel uit te maken van een sterk groeiend bedrijf met grote ambities. We zijn beide echte familiebedrijven met hetzelfde DNA, waardoor we dezelfde taal spreken. Voor onze klanten verandert er niets. We blijven een zelfstandig onderdeel binnen de groep. De naam, locatie en alle gezichten blijven hetzelfde.”

De Wilde is al 25 jaar gespecialiseerd in het spuiten van lichte bedrijfswagens, trucks, opleggers, kranen en hoogwerkers. Daarnaast bieden ze expertise op het gebied van industriespuiterij, poedercoaten, truck schadeservice, stralen en schooperen, reclame en belettering, en trailerverhuur.

Truck & Trailer is een totaalleverancier voor de verkoop, verhuur en lease van opleggers, en verzorgt reparaties en onderhoud voor alle merken trucks en trailers. Sinds de oprichting in 2012 heeft de Truck & Trailer Groep vestigingen in Heerde, Lochem, Meppel, Winschoten, Heijen en Zwolle. Het bedrijf maakt deel uit van de Wensink Truck Groep.

Met de samenwerking versterkt de Truck & Trailer Groep haar positie in de markt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.