Thoms Automotive erkend leverancier bij Focwa

Thoms Automotive erkend leverancier bij Focwa

Thoms Automotive, leverancier van pakketten voor cosmetisch onderhoud voor wagenparken, heeft zich aangesloten bij Focwa als Erkend Leverancier. Dit laat de brancheorganisatie weten.

Op maat
Thoms Automotive levert op maat gemaakte pakketten om op locatie auto’s te voorzien van een complete reiniging van het interieur en exterieur. Voor ondernemers bespaart dit volgens het bedrijf personeel, brandstof, slijtage, risico op schade, kosten van een wasstraat en logistieke handelingen. Er is sprake van ecologisch verantwoord ondernemen omdat er gebruik wordt gemaakt van een Dry Mash procedure: “Per auto besparen wij gemiddeld 250 liter drinkwater ten opzichte van de traditionele wasstraat.”, aldus Raymond Donkers van Thoms Automotive. “Door gebruik te maken van onze dienstverlening zijn leden hier geen extra tijd en geld aan kwijt en kunnen we meedenken hoe er water kan worden bespaart bij het reinigen van auto’s.”

Toegevoegde waarde
Focwa wil met haar erkend leveranciers de leden toegevoegde waarde bieden, aldus Maxim Bakker, verantwoordelijk voor erkend leveranciers bij Focwa: “Als brancheorganisatie blijven we kijken naar mogelijke erkend leveranciers om onze leden zoveel mogelijk te kunnen ontzorgen.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.