Teamwise PDR & More lanceert Keco Glue Pull Repair techniek
Afbeeldingen: Teamwise PDR & More

Teamwise PDR & More lanceert Keco Glue Pull Repair techniek

Teamwise PDR & More introduceert op vakbeurs Auto Prof Gorinchem als Nederlands vertegenwoordiger van Keco Body Repair Products, de nieuwe Glue Pull Repair (GPR) techniek met de Keco L2E set. Zo meldt het bedrijf.

GPR is , volgens Teamwise PDR & More, een op zichzelf staande reparatiemethode die binnen het huidige herstelproces kan worden toegepast. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale kunststof ‘tabs’ die met ‘hot melt glue’ op het beschadigde plaatwerk worden gelijmd. Na een korte droogperiode is de lijmverbinding sterk genoeg om er grote krachten op uit te oefenen en het plaatwerk terug te vormen.

Sneller & efficiënter

Ten opzichte van de traditionele manier van repareren met een spotter, is GPR naar eigen zeggen sneller, efficiënter en milieuvriendelijker en geeft het de bedrijven een voorsprong op de concurrentie.  Teamwise PDR & More is gespecialiseerd in schadeherstel door middel van Paintless Dent Repair en voegt met het leveren van de Keco L2E GPR sets én het verzorgen van GPR-trainingen voor carrosserietechnici nieuwe producten en diensten toe aan haar productportfolio. Tijdens de Auto Prof vorig jaar vestigde Teamwise PDR & More het wereldrecord speed PDR door met meerdere technici tegelijkertijd aan een Toyota Aygo te werken en 1.900 hageldeuken in slechts 4:24:28 uur te herstellen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.