Stremmelaar en De Leeuw nemen Autoschade Jansen in Wezep over
Bas de Leeuw en René Stremmelaar Autoschade Jansen Wezep (Foto: Autoschade Jansen)

Stremmelaar en De Leeuw nemen Autoschade Jansen in Wezep over

René Stremmelaar en Bas de Leeuw hebben op 1 mei 2022 Autoschade Jansen van Johan en Jenny Jansen in Wezep overgenomen, zo melden ze aan Autoschadeportaal. De bedrijfsnaam Autoschade Jansen blijft ongewijzigd, het echtpaar Jansen gaat met pensioen. 

Stremmelaar werkte al 22 jaar bij Autoschade Jansen, eerst als plaatwerker en later op kantoor. Johan Jansen zag in Stremmelaar een perfecte opvolger. René wilde het bedrijf niet alleen overnemen en vond in De Leeuw een goede compagnon.

De Leeuw heeft de afgelopen 20 jaar veel kennis en ervaring opgedaan als manager bij meerdere autoschadeherstelbedrijven. “Toen het aanbod kwam om Autoschade Jansen samen met René over te nemen, zag ik dit als een mooie kans. We zijn er klaar voor om samen het bedrijf voort te zetten”, aldus De Leeuw.

Vakkundig schadeherstel

Volgens Stremmelaar vullen de compagnons elkaar goed aan en gaan ze enthousiast aan de slag om het bedrijf samen met de huidige werknemers voort te zetten.  Autoschade Jansen is zelfstandig opererend Bovag Erkend Schadeherstelbedrijf en richt zich op (ruit)schadeherstel van auto’s, campers, caravans en bedrijfswagens voor zowel zakelijke als particuliere afnemers. Eerder deze week werd ook Pasman Autoschade in Putten overgenomen. 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.