Strating Caravans erkent door Focwa Caravan- en camper-schadeherstelbedrijf
Foto Focwa: Gezina Strating, Jan, Erik, Radjesh, Stefan en Michael Strating

Strating Caravans erkent door Focwa Caravan- en camper-schadeherstelbedrijf

Strating Caravans in Zuidbroek (provincie Groningen) heeft de Focwa erkenning Caravan- en camper-schadeherstelbedrijf verkregen, zo meldt Focwa. Het allround caravan- en camper-bedrijf beschouwt de erkenning als een bevestiging van het hub dagelijkse streven naar kwaliteit en goede service te bieden.

Gezina en Michael Strating hebben samen met hun medewerkers het certificaat met gepaste trots in ontvangst genomen. “We zijn blij met de Focwa-erkenning”, aldus Gezina.

Vakkundige medewerkers

“Kwaliteit en service staan bij ons voorop”, aldus Strating. “Met onze goed uitgeruste werkplaats en onze vakkundige medewerkers kunnen we onderhoudsbeurten uitvoeren, maar ook schadeherstel aan caravans. Klanten weten ons daardoor altijd weer weten te vinden.”

Strating Caravans herstelt schades aan alle merken caravans. Hiervoor werkt het bedrijf samen met diverse schadeverzekeringen en Focwa. De werkplaats beschikt onder meer over een bandenservice-equipment, gereedschapskarren en een geluidsarme compressor. Nieuwe en gebruikte caravans en campers worden hier aflevering klaargemaakt en worden geleverd met Bovag-garantie.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.