Stern neemt Persoon Schadeherstel in Bemmel over

Stern Groep heeft Persoon Schadeherstel en Carrosserie in Bemmel overgenomen. Hiermee breidt het bedrijf zijn netwerk van autoschadeherstelbedrijven uit, zo meldt Stern Groep.

SternPoint
De activiteiten zijn overgenomen per 1 januari 2020. Stern’s eigen schadeherstelketen SternPoint werkt al langer samen met Persoon Schadeherstel en Carrosserie. Dit bedrijf werd in 2012 opgericht door Marc Persoon en houdt zich bezig met schadeherstel en carrosseriewerkzaamheden aan personen- en bedrijfsauto’s. Ook produceert het bedrijf in eigen beheer open- en gesloten laadbakken. Er werken op dit moment 15 medewerkers die allen in dienst komen bij Stern. Marc Persoon zal eindverantwoordelijke blijven van de vestiging.

Vrachtwagens
SternPoint telt na de overname 15 vestigingen. In de vestiging van SternPoint in Nijkerk worden naast personenauto’s ook schades aan vrachtwagens gerepareerd, carrosseriewerkzaamheden verricht en in eigen beheer belettering geproduceerd en aangebracht. Met de overname wordt de capaciteit meer dan verdubbeld.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.