Solera gaat reorganiseren

Solera gaat reorganiseren

Solera Holding neemt haar wereldwijde organisatie op de schop. Deze reorganisatie treft ook Nederland, zo laat de marktleider in data en software voor de verzekerings- en automotive branche weten.

Centraliseren
In een persbericht meldt Solera met de reorganisatie beter te willen presteren door haar organisatie internationaal verder te centraliseren. Er komt een centraal Research & Development team en een globaal productteam. Beide teams gaan werken vanuit de twee Solera-vestigingen in Sevilla en Mexico-stad. Daarnaast gaat het bedrijf haar klantenservice en -ondersteuning globaal centraliseren. De Europese organisatie zal worden gesplitst in een ‘Verzekering en Lease’ tak en een ‘Netwerk en OEM’-tak.

Slagvaardiger
De reorganisatie moet het gehele bedrijf slagvaardiger en flexibeler maken: “Met deze centralisatie willen we in staat zijn om internationaal kennis te delen en te innoveren”, aldus Arnaud Agostini, Regional Managing Director Solera Group. “Zo willen we komen tot een maximale efficiency voor onze productontwikkeling en ondersteuningsprocessen aan onze klanten.”

Als gevolg van deze transitie verlaat Fred Slikker de Solera organisatie in Nederland en wordt directeur Digidentity. (Foto: Shutterstock)

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.