Sikkens reikt Formule Eén kaartjes uit

Sikkens reikt Formule Eén kaartjes uit

Autoclear 2.0Sikkens heeft twee VIP (Very Important Painter) Formule 1 eretribunekaartjes uitgereikt aan Tobias Kolbe van Autohaus Stollberg in Duitsland. Hij won deze prijs voor het geven van zijn ervaring met Autoclear 2.0 in een online promotie, georganiseerd ter gelegenheid van de lancering van Autoclear 2.0.

Ervaringen met Autoclear 2.0
Sikkens had spuiters uitgenodigd om hun ervaringen met de nieuwe blanke lak te delen via de website sikkensvr.com. Kolbe kreeg de meeste stemmen van de spuiters uit de gehele regio voor zijn commentaar: “De nieuwe 2.0, in een notendop: bedankt Sikkens! Dankzij de zeer korte droogtijd en het gebruiksgemak wordt de productiviteit hoger.”

McLaren
Ook kregen de eerste 200 deelnemers een prijs, een T-shirt met daarop hun mening over Autoclear 2.0 naast een foto van de formule-1-wagen 2014 van McLaren.

Remco Maassen van den Brink, Marketing Director SMU Vehicle Refinishes, licht toe: “De competitie was de perfecte gelegenheid om te horen hoe de spuiters reageren op de innovatieve eigenschappen van dit product en om de verbeterde prestaties te vieren die Autoclear 2.0 levert.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.