Risk en Openclaims komen met zoeksite schadeherstellers

Risk en Openclaims komen met zoeksite schadeherstellers

Risk introduceert samen met Openclaims de nieuwe website www.vindmijnhersteller.nl die verzekerden moet helpen snel en eenvoudig de juiste hersteller te vinden. Dit laat Risk weten.

Netwerk
Beide bedrijven sluiten polissen voor een groot aantal volmachtgevers: “Iedere volmachtgever heeft een eigen netwerk van herstellers”, aldus Risk. “Daardoor is het soms lastig om de juiste hersteller te vinden.” De website www.vindmijnhersteller.nl moet hierbij een oplossing bieden. Voor iedere casco-polis wordt via deze tool de beste hersteller binnen het juiste sturingsnetwerk gevonden.

Risk VIP Schadeservice
De verzekerde krijgt tijdens de zoektocht naar de juiste hersteller de mogelijkheid om te kiezen voor de Risk VIP Schadeservice. Deze service biedt bovenop de reguliere schadesturing extra voordelen zoals de gratis haal- en brengservice inclusief vervangend vervoer en een verlengde garantie op het uitgevoerde herstel. Een verzekerde wordt door de hersteller gebeld om een afspraak te maken. Hij wordt actief op de hoogte gehouden van het herstelproces.

Kiest de verzekerde niet voor de Risk VIP Schadeservice dan wordt deze doorgelinkt naar de website van het betreffende sturingsnetwerk.

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.