Reco Autoschade neemt Karnekamp en Xpress Repair over

Reco Autoschade neemt Karnekamp en Xpress Repair over

Met terugwerkende kracht heeft Reco Autoschade Groep per 1-1-2021 alle aandelen overgenomen van Autoschade Karnekamp en Xpress Repair Nederland. Dat melden Autoschade Karnekamp en de Reco Groep vandaag. Alle vijftien medewerkers gaan mee in de overname, terwijl dga Bob van Willigen van Karnekamp een commerciële rol zal vervullen bij de Reco Autoschade Groep.

Door de overname telt Reco Autoschade nu 20 autoschadebedrijven. Ook kan de schadeherstelgroep twee nieuwe merkerkenningen aan het bedrijf toevoegen, Toyota en Lexus, naast de 16 erkenningen die het bedrijf al heeft, waaronder VW, Audi, Opel, Kia, Tesla, Ford en Renault.

Strategisch

Reco Autoschade wil zich door synergie en schaalvoordelen manifesteren als dé schadeherstelpartner voor alle soorten opdrachtgevers, aldus het persbericht. Niet alleen carrosserieschade, maar ook glas- en velgenherstel, spotrepair, uitdeuken zonder spuiten, inbouwen en vervanging van navigatiesystemen, remarketing en poolbeheer horen tot de activiteiten. Reco is ook één van de bedrijven die zich aansloot bij de Autotech Alliantie.

Deze strategische overname is het resultaat van bijna een jaar onderzoek, aldus het persbericht, en zorgt voor krachtenbundeling van twee ondernemers in de regio groot Amsterdam. Autoschade Karnekamp is een allround schadebedrijf, terwijl Xpress Repair zich richt op het herstel van cosmetische schades. De beide bedrijven blijven onder dezelfde naam opereren.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.