Perfect Green lanceert platform voor gebruikte onderdelen

Perfect Green lanceert platform voor gebruikte onderdelen

Perfect Green, een samenwerkingsverband van autodemontagebedrijven, lanceert een on-line platform voor gebruikte onderdelen: Perfect Green No-Risk Parts.

Professionele klanten
Men maakt hiermee het bestellen van gebruikte onderdelen efficiënt en professioneel. Perfect Green No-Risk Parts mikt voornamelijk op de professionele klanten zoals garagebedrijven, schadeherstellers, leasemaatschappijen en andere serviceverleners. “Hierbij is de professionaliteit van levering het allerbelangrijkste”, aldus Harry Filon van Perfect. Green: “Perfect Green is geen prijsvechter, het is best mogelijk dat men een bepaald onderdeel ergens anders goedkoper vindt. Maar Perfect Green geeft wel garanties voor de kwaliteit en de levering tegen marktconforme prijzen.”

Transparant
De Perfect Green organisatie bestaat al enige tijd en het online platform heeft even op zich laten wachten: “We wilden een professioneel en transparant platform waarbij de klant het onderdeel kan zoeken, zien of het leverbaar is en wat de prijs is”, aldus Filon. “Dat is nieuw en minder eenvoudig te realiseren, maar essentieel waar wij als Perfect Green voor staan. De deelnemende bedrijven leveren gebruikte onderdelen van gegarandeerde kwaliteit en tegen uitstekende leveringsvoorwaarden.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.