Orange Schade Vlaardingen en Hoogvliet sluiten aan bij AHG

Orange Schade Vlaardingen en Hoogvliet sluiten aan bij AHG

Oranje Schade, met vestigingen in Vlaardingen en Hoogvliet, hebben zich aangesloten bij Autoschade Herstel Groep (AHG). Dit laat de autoschadeketen weten.

Autobedrijf
Orange Schade is in 1952 opgericht als autobedrijf in Vlaardingen. In de loop der jaren is het autobedrijf uitgegroeid tot universeel schadeherstelbedrijf. In 2009 werd door een overname de tweede vestiging in Hoogvliet toegevoegd. Orange Schade is onderdeel van de Orange Motors Autogroep, die verder bestaat uit 6 Opel dealer-vestigingen in de regio Groot-Rotterdam en het Westland en twee leasemaatschappijen onder de namen Special Lease en Vemo Lease.

Collectieve inkoop
Door de aansluiting bij Autoschade Herstel Groep maakt Orange Schade gebruik van een collectieve inkoop. Het universeel schadeherstelbedrijf wil groeien door de inzet van centrale marktbewerking: “Aansluiting bij AHG helpt ons deze groei te realiseren en daarnaast als zelfstandig ondernemer te blijven functioneren”, aldus Jacques van Gorp, eigenaar Orange Schade.

Het schadeherstelbedrijf herstelt ca. 4.500 auto’s per jaar en richt zich niet alleen op regulier en merkherstel, maar ook op schadeherstel aan voertuigen met grijs kenteken en motorfietsen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.