Schadeherstel platform Openclaims insurtech startup van het jaar

Schadeherstel platform Openclaims insurtech startup van het jaar

Fintech awards 2017De Amsterdamse startup Openclaims is gekozen tot ‘startup van het jaar 2017’ in de categorie Insurtech.. Dit was de uitslag van de Dutch Fintech Awards 2017. In totaal waren er 8 categorieën met in elke categorie een winnaar. Deze winnaars ontvingen hun prijs op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht.

Veilingconcept
Openclaims won de competitie in de categorie insurtech met haar veilingconcept, waarmee ze verzekeraars helpt bij het inkopen en afwikkelen van autoschadeherstel. In de categorie insurtech waren er in totaal 13 startups, actief in de insurtech sector. Zij dongen mee naar de titel. De top drie kreeg de mogelijkheid om zichzelf te presenteren op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht.

Prijs
Een jury, bestaande uit onder andere Alexander Ribbink (Keen Ventures) en Johan van Mil (Peak Capital), koos Openclaims tot beste insurtech startup van Nederland. Lex Orie, CEO van Openclaims, reageerde trots te zijn op deze prijs: “Het bevestigt de route die we samen met onze klanten bewandelen en geeft extra energie aan ons team”. De onderneming verwacht haar concept de komende jaren ook internationaal uit te kunnen rollen.

De publieksprijs ging naar Fixico, dat won in de online stemming.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.