OOMT biedt loopbaancoaches voor werknemers autobranche

Vakmensen in de mobiliteitsbranche die zich verder willen ontwikkelen, kunnen daarbij kosteloos assistentie krijgen van Stichting OOMT.

Ontwikkelen
De loopbaancoaches van OOMT kunnen zowel werkgevers als werknemers helpen zich te blijven ontwikkelen op hun vakgebied. De loopbaancoaches stimuleren medewerkers om met plezier en uitdaging te blijven werken tot hun 67e door zichzelf te ontwikkelen op hun vakgebied. Ze ondersteunen ook bij veranderingen in de onderlinge communicatie, de samenwerking in het team of bij iets wat het werk leuker of interessanter maakt.

Gezamenlijk initiatief
Het project is een gezamenlijk initiatief van BOVAG, Unie Services, FNV Metaal en CNV Vakmensen. “Binnen de branche zien wij een duidelijke behoefte bij bedrijven en vakmensen aan persoonlijke ondersteuning bij het inrichten van hun toekomst”, aldus Betsie Brink, Directeur OOMT. “Daar zijn wij als fonds voor en samen met alle partners slaan we de handen graag in één om dit project mogelijk te maken.”

Bijzonder aan de OOMT loopbaancoaches is hun specifieke kennis van de branche. Ze weten wat er leeft en welke functies, opleidingen of mogelijkheden er zijn. Er hoeft geen ingewikkelde carrièreproblematiek te zijn om een OOMT-coach in te schakelen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.