Noordhollandsche start met CARculate

Op 1 september zal verzekeringsmaatschappij NV De Noordhollandsche van 1816 voor de controle van autoruitschadedeclaraties ook gebruik gaan maken van CARculate. Deze autoruitdatabase fungeert volgens maker Euro-Motive als een informele standaard voor autoruitcalculaties. Om het gebruik van CARculate onder autoruitspecialisten te bevorderen komt de verzekeraar met een voordeelregeling voor de specialisten die als CARculate-gebruiker zijn geregistreerd. Hierbij geldt bij autoruitvervanging waarbij voor de calculatie gebruik is gemaakt van CARculate voor de verzekerde een eigen risico van 65 euro i.p.v. de standaard 135 euro eigen risico. "Een verbetering van de marktpositie voor de hersteller die zich conformeert aan de huisregels van De Noordhollandsche", aldus Euro-Motive.

Spectrum Weert: Ook Lesonal en Mason CT 24 aug.
Spectrum Weert, voorheen Felix Autolakken, gaat per 1 september a.s. ook de autolakmerken Lesonal en Mason CT leveren. Deze uitbreiding van het assortiment volgt op de overname van deze autolakleverancier door bv Verfindustrie Spectrum per 1 augustus van dit jaar. Voorheen maakte het bedrijf deel uit van de Felix Verfgroep; door de overname is de naam Felix Autolakken veranderd in bv Verfindustrie Spectrum filiaal Weert. Het bedrijf was eerst alleen dealer van het lakmerk Nexa Autocolor. Met de toevoeging van Lesonal en Mason CT wordt men leverancier van deze lakmerken voor Limburg en Oost-Brabant. Spectrum Weert is te bereiken via tel. 0495-462380.

2e editie Carrosserie Vakdagen Gorinchem 23 aug.
Van 6 t/m 8 september organiseert de Evenementenhal Gorinchem voor de 2e maal de Carrosserie Vakdagen Gorinchem, dagelijks van 14.00 tot 22.00 uur. Deze vakbeurs is gericht op ondernemers in de truck-, oplegger- en carrosseriebranche en wordt georganiseerd in samenwerking met Focwa sectie Carrosseriebouw. Inmiddels hebben zich meer dan 200 exposanten aangemeld; de organisatie rekent op in totaal circa 240 exposanten. Zij betalen een all-in tarief. Hun relaties worden via een uitnodigingsservice uitgenodigd, parkeren is gratis en er zijn hapjes en drankjes. De vorige editie van deze vakbeurs in Gorinchem telde 180 exposanten.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.