Nieuwe Bovag sectie schadeherstel caravans en campers

Nieuwe Bovag sectie schadeherstel caravans en campers

De afdeling Bovag Schadeherstelbedrijven krijgt per 1 januari 2020 een aparte sectie voor caravan- en camperschadeherstellers. Dit kondigden branchemanagers Frank Ruygrok en Maarten Mastop aan tijdens de Algemene Ledenvergadering van Bovag Caravan- en Camperbedrijven op 25 november.

Belangenbehartiging
Volgens Ruygrok is de toevoeging van schadeherstellers in de caravan- en camperbranche een volstrekt logische stap: “Deze uitbreiding binnen de Bovag-familie is een logisch vervolg op alle ontwikkelingen binnen onze relatief nieuwe afdeling. De belangenbehartiging voor de betreffende caravan- en camperbedrijven kan nu ook voor het schadeherstel door hun eigen Bovag worden gevoerd. Daarnaast kunnen de Bovag-leden gebruik gaan maken van de algemene voorwaarden die specifiek voor schadeherstel gelden, met daarbij ook het garantiebewijs.”

Profiteren
Maarten Mastop, branchemanager Bovag Caravan- en Camperbedrijven wil dat deze Bovag-leden die actief zijn met schadeherstel ook mee profiteren van de belangenbehartiging door Bovag voor schadeherstellers: “Tientallen caravan- en camperbedrijven die lid zijn van Bovag willen ook de vertegenwoordiging voor die deelactiviteit graag onder hetzelfde dak en onder dezelfde noemer brengen. We kunnen nu in die behoefte voorzien.”

Foto: Maarten Mastop (branchemanager Bovag Caravan- en Camperbedrijven) en Frank Ruygrok (branchemanager Bovag Schadeherstelbedrijven). (Foto: Bovag)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.