Metalak met CV-klanten naar Spies Hecker trainingscentrum

Metalak met CV-klanten naar Spies Hecker trainingscentrum

Spies Hecker importeur Metalak BV organiseerde voor Commercial Vehicle klanten een VIP-bezoek aan het Spies Hecker trainingscentrum in Keulen en de Mercedes-Benz Sprinter fabriek in Düsseldorf.

Truck- en trailermarkt
Speciale gast was Michiel Bremmers, Business Analist/Asset Manager Transport en Logistiek bij ING Asset Based Finance – Leas. Hij gaf een presentatie over de ontwikkelingen in de truck en trailermarkt en zei dat na topjaar 2018 de vraag naar truck en trailers naar verwachting de komende twee jaar zal afkoelen. De truckmarkt staat verder aan de vooravond van een belangrijke transitie naar zero-emissie voertuigen. Bremmers schetste een duidelijk beeld over de kansen binnen de markt, maar ook welke obstakels eerst overwonnen moeten worden voordat duurzame trucks en trailers een wezenlijk deel uitmaken van het volledige CV-park.

Presentatie
De VIP-groep kreeg daarnaast een presentatie over de producten van Spies Hecker en de ontwikkeling van haar kleuren ontwikkelt in nauwe samenwerking met OEM. Het bezoek werd afgesloten met een rondleiding door het trainingscentrum van Spies Hecker. De reis eindigde de dag erna met een bezoek de Mercedes-Benz Sprinter fabriek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.