Mercedes-Benz certificering voor Wensink Schade

Mercedes-Benz certificering voor Wensink Schade

Rita Schepers, directeur van Wensink Schade, heeft onlangs uit handen van importeur Mercedes-Benz Nederland het certificaat ‘Repair & Reconnect’ ontvangen. Dit meldt Autobranchesignalen.

Schadeherstel
Dit betekent dat Wensink Schade voldoet aan de hoogste eisen die Mercedes-Benz stelt op het gebied van schadeherstel. Het gaat hierbij niet alleen om het herstellen van carrosserieschade, maar juist ook om de achterliggende elektronische schade.

Achter de schade
Met Mercedes-Benz ‘Repair & Reconnect’ wordt de schade achter de schade gerepareerd. Zo kan een aanrijding met een paaltje direct impact hebben op de ‘Active Brake Assist’ van het voertuig, terwijl de berijder en andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen.
Rita Schepers, directeur van Wensink Schade: “Veel mensen realiseren zich niet altijd dat er elektronische schade kan ontstaan na het ontstaan van carrosserieschade. Wij besteden dan ook veel aandacht aan ons nieuwe schadelabel ‘Repair & Reconnect’, waarbij we aangeven dat ook het herstellen van een kleine schade urgent kan zijn. Veiligheid moet je immers nooit aan het toeval overlaten.”.

Voor het behalen van het certificaat Repair & Reconnect is Wensink door een onafhankelijke partij gecontroleerd op alle processen die binnen het schadeherstel plaatsvinden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.