Meeùs kiest ASN Munsterhuis tot ‘Hersteller van het Jaar’

Meeùs kiest ASN Munsterhuis tot ‘Hersteller van het Jaar’

Meeùs Schade Service. heeft ASN Munsterhuis Enschede verkozen tot schadehersteller van het jaar  Het schadeherstelbedrijf had met 89,75 punten de hoogste score.

Waardering
De verkiezing voor hersteller van het jaar wordt sinds 2012 georganiseerd. Meeùs Schade Service zegt hiermee te streven naar een hogere kwaliteit van alle partners in het netwerk. “De verkiezing ‘Schadehersteller van het jaar’, dit jaar voor ASN Munsterhuis Enschede, is een extra waardering voor al het werk dat dit team heeft verricht”, aldus Gert Timmermans, Directeur Verzekeringen Meeùs: “ASN Munsterhuis heeft de hoge score van bijna 90 uit maximaal 100 punten, te danken aan een bijzonder hoge klanttevredenheid in combinatie met de kwaliteit van het schadeherstel.”

Lagere schadelast
Meeùs Schade Service bestaat dit jaar vijf jaar. Naar eigen zeggen heeft deze organisatie een bijzonder hoge klanttevredenheid bij haar klanten weten te bereiken en de schadelast significant weten te verlagen.
Assurantiebedrijf Meeùs heeft 31 vestigingen en 1.250 medewerkers en behoort tot de Unirobe Meeùs Groep, onderdeel van Aegon.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.