Mathijs van Leeuwen erelid van Focwa

Mathijs van Leeuwen erelid van Focwa

Mathijs van Leeuwen (Schadenet van Leeuwen) is benoemd tot ‘erelid’ van Focwa. Focwa-voorzitter Peter Brussel overhandigde op 21 september de oorkonde.

Onafgebroken
Met de benoeming tot erelid toont Focwa haar waardering voor de jarenlange inzet en betrokkenheid van Mathijs van Leeuwen bij de vereniging. Sinds 2011 was hij onafgebroken bestuurslid van Focwa en beëindigde op 5 mei zijn taken. Omwille van de coronamaatregelen was de huldiging voor zijn verdiensten pas op 21 september. Volgens Peter Brussel sluit Focwa met het afscheid bijna een decennium aan Focwa-geschiedenis af: “Mathijs kent het reilen en zeilen van de sector en onze organisatie. Hij was erbij bij onze grootste tegenslagen en bouwde de afgelopen jaren mee aan de toekomst van onze vereniging. Mathijs heeft ontzettend veel voor de vereniging en de hele schadesector gedaan en betekend.”

Opvolger
Als vertegenwoordiger van de ketens van schadeherstelbedrijven is Mathijs van Leeuwen opgevolgd door Jeroen Baars (39), directeur/eigenaar van Schadenet Rijnders met 10 vestigingen en 150 personeelsleden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.