iClean Naarden start met schadeherstel

iClean Naarden start met schadeherstel

iClean Car Wash in Naarden is gestart met het herstellen van kleine schades. Hiertoe heeft het bedrijf het inpandig schadelaboratorium iClean Car Repair’ geopend.

Cosmetisch
iClean had al ervaring met het herstellen van cosmetische schades. Maar door de toenemende vraag is nu ook gekozen voor schadeherstel. De schadeherstelactiviteiten in het schadelaboratorium worden aangeboden onder de nieuwe naam iClean Car Repair. In een afgesloten ruimte worden kleine schades hersteld via cosmetisch schadeherstel. Hierbij gaat het voornamelijk om WA-schades die met behulp van SMART repair technieken worden hersteld. Deze schades komen vaak tijdens het wassen aan het licht. De auto-eigenaar kan na het wassen van de auto direct terecht in het schadelaboratorium. Klanten krijgen bij iClean Car Repair vooraf een prijsopgave. Daarna kunnen ze een afspraak maken.

SMART Repair
Het schadelaboratorium is uitgerust voor alle soorten SMART repair en kleine spuitwerkzaamheden. Ook is er een poetsservice voor het poetsen en polijsten van kleine lakbeschadigingen. Voor het herstel van grotere autoschades werkt iClean Car Repair samen met schadeherstelbedrijven in de regio. Op korte termijn wordt er naast iClean Car Wash en iClean Car Repair ook een iClean Car Polish geopend. Alle drie deze bedrijfsunits zijn gevestigd in een ruim en goed toegankelijk bedrijfspand aan de Amsterdamsestraatweg 27e in Naarden.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.