Glasstech verhuist terug naar Brabant

Glasstech verhuist terug naar Brabant

Autoruitspecialist Glasstech is verhuisd van Veenendaal naar Oisterwijk in Brabant. Terug naar waar het begon in 1985, zo meldt het bedrijf.

Lastenverlichting
Tegelijk met de verhuizing heeft directeur/eigenaar Rensa van Buijten een stapje terug gedaan. Hij heeft de leeftijd bereikt van 65 jaar en dat is voor hem nog geen tijd voor pensioen, maar wel voor lastenverlichting. Sinds 1 september worden bestellingen verzorgd door Duobond/Db Imagineering in Oisterwijk. Van Buijten kan zich hierdoor richten op het verzorgen van trainingen glasreparatie. Hij blijft ook het aanspreekpunt voor Glasstech.

Nieuwe producten
Tevens introduceert het bedrijf nieuwe producten, waaronder de Rl-eez Fitt autoruit montagehulp met zuignap voor het inleggen en het uitsnijden van een autoruit. Nieuw is de draad 270 daN en een doorsnede van 1,1 mm. Ook nieuw is de Duobond Pulse waarmee een beschadiging in de ruit volautomatisch wordt gerepareerd. De Pulse automaat wordt geleverd in combinatie met het Duobond Iris Glasreparatiesysteem, maar kan ook op de ander Duobond systemen worden aangesloten.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.