Friesland Lease tekent manifest Duurzaam Wagenparkbeheer

Friesland Lease tekent manifest Duurzaam Wagenparkbeheer

Friesland Lease heeft het manifest Duurzaam Wagenparkbeheer ondertekend. Hiermee verklaart de leasemaatschappij met het wagenparkbeheer duurzame mobiliteit na te streven.

Duurzame relatie
Het manifest werd ondertekend door Jan Baljeu, directeur van Friesland Lease. Met de ondertekening heeft Friesland Lease het doel een duurzame relatie aan te gaan met de klanten. Dat kan alleen als jezelf ook duurzaam bent, aldus Baljeu: “Wij lopen graag voorop om samen met onze klanten nieuwe mobiliteitsontwikkelingen in de praktijk te brengen en daarbij bij te dragen aan een schonere en gezondere wereld. Want mobiliteit kan schoner.”

Eerste stap
Het tekenen van het Manifest Duurzaam Wagenparkbeheer verandert niets aan de bedrijfsvoering van Friesland Lease: “We zien het als het afgeven van een mission statement, waar we als leasemaatschappij voor staan. Bovendien is het slechts een eerste stap van het traject dat is ingezet. Friesland Lease heeft de procedure opgestart om toe te treden tot het label Duurzaam Autoleasen.”

Duurzaam Autoleasen wordt beheerd door de stichting Duurzaam, Repareren. Het label omvat autoleasemaatschappijen die aan een allerlei duurzaamheidscriteria voldoet, aldus Harry Filon van Duurzaam Repareren: “Zo hebben ze alle een klimaat neutrale bedrijfsvoering, besteden werk uit bij autobedrijven die duurzaam repareren en vervullen zij maatschappelijke functies.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.