Equipment vakbeurs verder als Auto Prof Gorinchem

De equipemtn vakbeurs Auto Prof – AMT Live in Gorinchem gaat verder onder de naam Auto Prof Gorinchem. Dit heeft organisator Easyfairs bekend gemaakt.

Samenwerking
Ook blijft Easyfairs saaenwerken met AMT dat verantwoordelijk blijft voor het kennisevent AMT Live. Hiertoe werd de samenwerking verlengd voor minimaal één jaar, met de intentie voor een periode van drie jaar. Maar dan wel in een nieuwe opzet. Easyfairs is nu verantwoordelijk voor de vakbeurs en AMT is uitsluitend verantwoordelijk voor het kennisevent AMT Live.

Naamsverandering
In 2017 is het partnership tussen beide partijen opgestart, waarbij de vakbeurs Auto Prof en het kennisevent AMT Live werden samengevoegd tot Auto Prof – AMT Live. Easyfairs maakt tevens bekend dat het event per direct verder gaat onder de ‘nieuwe’ naam Auto Prof.

Auto Prof is sinds dit jaar een nationaal evenement met één editie per jaar in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens de afgelopen editie op 11, 12 en 13 februari 2020 kwamen in totaal 11.209 automotive professionals op het event af. De eerstvolgende editie van Auto Prof is op 9, 10 en 11 februari 2021 in Gorinchem.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.