EMM Zweden van start

Op de derde dag van de Automechanika is officieel de oprichting van EMM Zweden bekend gemaakt. Hiertoe hebben Paul Siero, CEO van EMM International BV (Zwolle) en Leila Johansson, directeur van de nieuwe vestiging, officieel de hand geschud. EMM Zweden is de 9e vestiging van EMM International. De laatste jaren werden al vestigingen in de UK en Polen opgericht. EMM Sverige AB is een voortzetting van Paint Point AB, dat sinds 1992 actief op de Zweedse non-paint markt. Het bedrijf gaat in geheel Zweden de EMM-merken Hamach en Colad verkopen.

Gepolijste voorruit verhoogt verkeersveiligheid 20 sep.
GlasGarage meldt dat het polijsten van een autoruit goed is voor de verkeersveiligheid. Reden is dat er door stofvorming en krasjes van ruitenwissers en ijskrabbers een zgn. waaseffect ontstaat dat boven 50.000 km een meetbare invloed op de verkeersveiligheid zou hebben. Bij laagstaande zon of slecht weer neemt de detectie-afstand af. Daarom introduceert GlasGarage het polijstsysteem Lucy, waarmee dit waaseffect teniet kan worden gedaan. "Dit werkt schadelast beperkend en draagt bij aan de verkeersveiligheid", aldus GlasGarage. Lucy slijpt een uiterst dun laagje van het glas af en brengt tegelijkertijd een fijn polijstmiddel aan. Het systeem wordt geïntroduceerd tijdens de ‘Autoruitpolijst 10-daagse (t/m 23 september) bij verschillende GlasGarage vestigingen.

Auto Beauty Dag bij Perfekta Roermond 20 sep.
Op zaterdag 23 september (10.00 – 16.00 uur) organiseert Perfekta Autoschade Service in Roermond een ‘Auto Beauty Dag’. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun auto terecht voor een beauty-beurt. Zij kunnen hun auto gratis laten wassen en een gratis schadetaxatie laten uitvoeren. Er vinden demonstraties plaats en is er veel aandacht aan voor de alternatieve reparatiemethoden ‘Uitdeuken-zonder-spuiten’, spotrepair, stonechip-reparaties, bekledingreparaties en dashboardreparaties. Ook kunnen bezoekers zelf de verfspuit ter hand nemen en zelf een auto spuiten. Perfekta Autoschade Service Roermond is gevestigd aan de Burghoffweg 9 in Roermond.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.