Dekra en Univé verlengen samenwerking

Dekra en coöperatie Univé zetten hun samenwerking voort voor een periode van vier jaar. De overeenkomst gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari 2020.

Partnerschap
Beide partijen zeggen blij te zijn met het hernieuwde partnerschap, dat vorige week op het kantoor van Univé in Assen werd ondertekend. De nieuwe overeenkomst is een vervolg op de eerdere samenwerking die eindigde op 31 december 2019. “De prettige relatie tot dusver en de hoge kwaliteit dienstverlening die Univé biedt, hebben tot deze logische vervolgstap geleid”, aldus Richard Overeem, één van de directeuren van Claims & Expertise binnen DEKRA. “Ook de snelheid waarmee Univé schades afhandelt en de korte communicatielijnen hebben positief bijgedragen.”

Schadeafwikkeling
Dekra stelt voor Univé schades vast op het gebied van motorvoertuigen, brand en varia, zoals aansprakelijkheidsschaden voor bedrijven en particulieren, maar bijvoorbeeld ook reisbagageclaims. “In Dekra hebben we een partner gevonden die ook het klantbelang voorop stelt en zo toegevoegde waarde biedt in het proces van schadeafwikkeling”, aldus Otto Selles, teammanager Schadelastmanagement bij Univé Claim Service. “Onze hoge klantwaardering onderstreept dit. Ik ben dan ook erg blij met de hernieuwde samenwerking.”

Dit bericht heeft één reactie

  1. JAAP

    WAT IS DIENSTVERLENING BIJ UNIVE,NA 12 JAAR AANGETEKENDE AANMELDING OM BIJ DE SCHADESTURING TEKOMEN ,TERWIJL WIJ WEL VOOR ANDERE PARTIJEN WERKEN WORDT ER TOTAAL NIET GEREAGEERD,TERWIJL KLANTEN VAN ONS HIEROVER VRAGEN STELLEN.dUS GEEN NEGATIEVE MAAR OOK GEEN POSITIEVE REAKTIE,EIGENLIJK TOTAAL GEEN REAKTIE

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.