De Dames van Hurkmans houden inzamelactie Pink Ribbon

De Dames van Hurkmans houden inzamelactie Pink Ribbon

hurkmans-pink-ribbon Auto- en autoschadebedrijf De Dames van Hurkmans in Den Bosch houdt ter gelegenheid van de komende kerstdagen een inzamelactie voor het goede doel Pink Ribbon. Dit meldt AAS Schadeherstel, waar het bedrijf bij is aangesloten.

Roze kerstballen
De kerstactie houdt in dat Mariëlle en Janita Hurkmans in hun autoboetiek roze kerstballen verkopen om geld in te zamelen. Een kerstbal kost vijf euro per stuk. De opbrengst komt geheel ten goede aan de stichting Pink Ribbon. De inzamelactie loopt tot de kerstdagen.
Volgens de dames reageren mensen erg positief op de actie: “Bijna iedereen die langskomt, neemt er eentje mee. Mensen die geen kerstbal willen, kunnen een donatie doen.”

Borstkanker
De stichting Pink Ribbon zet zich in voor vouwen met borstkanker. Jaarlijks krijgen 10.500 vrouwen te horen dat ze deze ziekte hebben. Pink Ribbon zet in op preventie en vroegtijdige opsporing. Daarom maakt de stichting borstkanker zichtbaar tijdens de kerstperiode.

De Dames van Hurkmans is de eerste full service autoboetiek in Nederland die zich richt op vrouwen, “hoewel mannen ook welkom zijn.” Het bedrijf biedt ook A.A.S. Dagherstel aan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.