Collectief Schadeherstelbedrijf Altena (CSA) bestaat 25 jaar

Collectief Schadeherstelbedrijf Altena (CSA) bestaat 25 jaar

Het is dit jaar 25 jaar geleden dat negen leden van de Auto Altena groep besloten om gezamenlijk een schadeherstelbedrijf op te starten. De naam werd Collectief Schadeherstelbedrijf Altena. Onlangs is het 25 jarig bestaan gevierd met leveranciers, schade-experts en medewerkers.

Schadesturing
De Auto Altena groep is een vereniging van Bovag autobedrijven in het Land van Heusden en Altena. Reden om gezamenlijk het schadeherstelbedrijf op te richten is dat er steeds meer schadesturing vanuit de verzekeringmaatschappijen kwam. CSA kent nu een dagelijks bestuur met 3 bestuursleden. Deze worden voor een periode van drie jaar gekozen en ze vergaderen elke twee weken.

Zeven leden
Tegenwoordig telt CSA zeven leden. Ieder lid heeft één zevende deel van de aandelen. Om voortrekken van een partij te voorkomen is de dagelijkse leiding van het schadebedrijf in handen van een bedrijfsleider. “Sterk punt van het concept is dat bijna alles binnen de groep kan worden gehouden”, aldus CSA. “Zo leveren de merkdealers in de groep originele onderdelen tegen concurrerende prijzen en zijn er afspraken gemaakt met grossiers. Ook wordt er kennis gedeeld en bespaard op werkplaatsuitrusting zoals testapparatuur voor ADAS. C.S.A. is een goed voorbeeld van concurrenten die door elkaar te helpen elkaar versterken.”

Dit zijn de CSA leden
Autobedrijf de Graaf, Universeel BOVAG Autobedrijf (Woudrichem)
Autobedrijf Den Breejen en Opel dealer (Almkerk)
Autobedrijf Thur, Volkswagen en Seat Dealer (Genderen)
Autobedrijf Uitwaard, Bosch Car Service (Giessen)
Autobedrijf ‘t Centrum, Universeel BOVAG Autobedrijf (Eethen)
Garage C. de Waal, Universeel BOVAG Autobedrijf (Wijk en Aalburg)
VETOS Autobedrijf Bouman, Toyota en BMW specialist (Meeuwen)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.