CarProf haalt € 15.673 op voor jonge verkeersslachtoffers

CarProf haalt € 15.673 op voor jonge verkeersslachtoffers

Deze week overhandigde CarProf aan het Fonds Slachtofferhulp een cheque ter waarde van € 15.673. Dit laat de auto-onderhoudsketen weten.

APK actie
Samen met alle CarProf autobedrijven in Nederland zet de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux zich sinds begin dit jaar met een speciale APK actie in voor kinderen die slachtoffer of nabestaande zijn van een verkeersongeval. Met deze APK actie wil CarProf de relatie tussen goed onderhoud en veiligheid benadrukken. Ineke Sybesma, directeur van Fonds Slachtofferhulp: “Onze samenwerking met CarProf past dan ook uitstekend. Ook wij maken ons hard voor veiligheid in het verkeer.”

TraVic Kids
Met de actie geven de autobedrijven bovendien invulling aan hun maatschappelijke betrokkenheid. Van elke uitgevoerde APK gaat € 0,50 naar TrafVic-Kids. Dit project van Fonds Slachtofferhulp biedt specialistische hulp aan kinderen na een ernstig verkeersongeval. Zij zijn zelf slachtoffer, of hebben bijvoorbeeld een ouder of broer verloren. Ineke Sybesma: “Met wetenschappers en therapeuten kunnen we zo in de toekomst jaarlijks honderden jonge slachtoffers therapie bieden.” De actie loopt door tot in 2022.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.