Carheal Nederland opent CarHeal Competence Center

Carheal Nederland opent CarHeal Competence Center

Op zaterdag 2 juni opent Carheal Nederland, de Nederlandse vestiging van het internationale smartrepair-concept, haar nieuwe CarHeal Competence Center aan de Tolboomweg 6 in Terschuur.

Carheal brengt vraag en aanbod van kleine autoschades bij elkaar. Het bedrijf is bezig met de opbouw van een Nederlands netwerk met autoschadeherstellers waar de klant via de website van Carheal+ een kleine schade kan laten herstellen. Carheal richt zich hierbij op schades met een schadebedrag onder het eigen risico. Hiervoor beschikt het bedrijf internationaal over een aantal homologaties bij automobielfabrikanten.
Carheal is opgericht door de Deense producent van schadeherstelsystemen HBC en is naast Nederland ook vertegenwoordigd in onder meer Groot-Brittannie, Duitsland en Denemarken. Het bedrijf houdt zich bezig met stofreparaties, uitdeuken zonder spuiten, velgreparaties, voorruitreparaties, koplampreparaties, leerreparaties, interieurherstel en spot repair.

Het Carheal Competence Center is gevestigd aan de Tolboomweg 6, 3784 XC  Terschuur. Tijdens de open dag zullen de reparatieconcepten worden gedemonstreerd. Tevens zijn er volgens initiatiefnemer Ben Laarhoven verschillende attributen voor het hele gezin.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.