Bovemij en RDC gaan definitief samen verder

Bovemij en RDC gaan definitief samen verder

bovemij-nlBovemij neemt definitief het Bovag-aandeel in RDC over. Dit meldt Bovag.

Overname
Afgelopen week ondertekenden Bovag en Bovemij de contracten. De definitieve overname betekent dat Bovemij vanaf 1 januari 2017 69 procent van de aandelen RDC in handen heeft; de overige 31 procent is in handen van RAI Vereniging.
Na het voorgenomen besluit van Bovag om haar aandelenbelang in RDC onder te brengen bij Bovemij brachten de ondernemingsraden van zowel RDC als Bovemij een positief advies uit over de aandelentransactie en de wisseling van het bestuur van RDC.

Kennis en  expertise
Volgens Bovag profiteren zowel Bovag-leden als RDC en Bovemij van het onderbrengen van de aandelen bij Bovemij: “Bovemij kan de kennis, expertise, het netwerk en de systemen van RDC goed gebruiken bij de uitvoering van haar strategie, die als centraal doel heeft om haar zakelijke klanten te helpen succesvol te ondernemen. Voor RDC biedt nauwe samenwerking met Bovemij meer kansen dan stand alone opereren in dezelfde markt.”

RDC zal haar producten en diensten blijven verlenen zoals het bedrijf nu ook al doet. Wel zal Bovemij in 2017 gaan kijken hoe Bovemij en RDC elkaar kunnen helpen bij de uitvoering van de strategie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.