Bovag houdt informatiebijeenkomsten voor schadebedrijven

Bovag houdt informatiebijeenkomsten voor schadebedrijven

bovagBovag is vorige maand gestart met informatiebijeenkomsten voor haar nieuwe afdeling Autoschadeherstelbedrijven. Dit meldt Bovag Branchemanager Frans Kragten.

Lid worden
De informatiebijeenkomsten zijn bedoeld voor bedrijven die lid willen worden van de nieuwe afdeling. Eerst konden alleen schadeherstelbedrijven toetreden die gelieerd zijn aan een bestaand lid van Bovag. “Maar inmiddels is het lidmaatschap ook opengesteld voor schadeherstelbedrijven die niet via een ander bedrijf al aan Bovag gelieerd zijn”, aldus Kragten. “Ofwel voor alle schadeherstelbedrijven die aan de lidmaatschapseisen voldoen.”

Nog 4 bijeenkomsten
Inmiddels zijn er al enkele bijeenkomsten geweest. In totaal zullen er dit jaar nog vier bijeenkomsten worden georganiseerd, en wel in Bunnik (15 november), in Sneek (30 november), in Poortugal/Rhoon (7 december) en Giethoorn (13 december). Deze informatiebijeenkomsten vinden steeds plaats voorafgaand aan de Bovag ondernemerscafé’s, die zijn bedoeld voor aangesloten leden om te netwerken en contact te onderhouden.

Overigens benadrukt Bovag hiermee niet te willen concurreren met Focwa: “Het lidmaatschap hebben we voor alle schadeherstelbedrijven opengesteld op verzoek van onze leden. Wij blijven zoveel mogelijk met Focwa samenwerken, bijvoorbeeld op het gebied van Garantie en Kwaliteit.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.