Axalta-directeur Klaus Gast gekozen in CEPE-raad

Axalta-directeur Klaus Gast gekozen in CEPE-raad

CEPE, de Europese Raad van de verf-, drukinkt en kunstenaars kleuren industrie, heeft Klaus Gast, Axalta zakelijke directeur voor poedercoatings in Europa, gekozen voor zitting in de Raad van Bestuur. Dit heeft Axalta bekend gemaakt.

Belangrijke stem
Met de vertegenwoordiging in de Raad van Bestuur heeft Axalta naar eigen zeggen een belangrijke stem bij het vaststellen van de agenda van dit samenwerkingsorgaan: “Dit betekent dat we helpen om het traject van de industrie zelf te bevorderen.” Gast is door CEPE benoemd voor een termijn van drie jaar, met de mogelijkheid om herverkozen te worden voor een tweede termijn van drie jaar. De keuze voor Gast betekent een terugkeer van Axalta naar de raad van CEPE.

Expertise
Klaus Gast brengt vele jaren van onschatbare expertise met zich mee. Hij is in augustus 2018 bij Axalta gestart en werkt nu in het EMEA hoofdkantoor in Bazel.

CEPE is een non-profit belangenbehartiger die studies uitvoert met betrekking tot Europese lak, drukinkten en de kunstenaars van de kleurenindustrie. De raad van CEPE bestaat uit 15 leden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.