Autoschade Herstel MN is AHG Autoschadeherstelbedrijf 2019

Autoschade Herstel MN is AHG Autoschadeherstelbedrijf 2019

Autoschade Herstel Midden Nederland is uitgeroepen tot het “AHG Autoschadeherstelbedrijf 2019”. Dit werd bekend gemaakt door AHG-directeur Guus van Dreven tijdens de drukbezochte franchisemeeting in de eerste week van 2020.

Genomineerd
Voor deze titel waren er maar liefst 4 bedrijven genomineerd. Naast winnaar Autoschade Herstel Midden Nederland zijn dat Autoschade Herstel Van Eeks in Hoogeveen, Autoschade Herstel Druten in Druten en Autoschade Herstel Haarlemmermeer in Nieuw Vennep. Volgens Van Dreven is Autoschade Herstel Midden Nederland de winnaar omdat het bedrijf afgelopen jaar toonaangevend geweest op het gebied van ondernemerschap en klanttevredenheid: “Eigenaar Pierre Methorst heeft bewezen een rasondernemer te zijn. In de korte periode dat hij bezig is als ondernemer, heeft hij de dienstverlening van zijn bedrijf behoorlijk uitgebreid met o.a. truckherstel en de verhuur van een gevarieerd wagenpark. Onlangs heeft Methorst Autoschade Velbo uit Bennekom overgekomen en kunnen klanten ook bij hen terecht voor caravan- en camperherstel.”

Hard werken
Volgens Pierre Methorst is deze titel een passende beloning voor jaren hard werken: “Naast succesvol ondernemerschap hebben wij altijd focus op klantentevredenheid. Wij worden met maar liefst een 8,9 excellent beoordeeld door onze klanten. Daar gaan wij voor.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.