Autoherstel Zuid Uden ‘Fixico Schadehersteller van de maand januari’

Autoherstel Zuid Uden ‘Fixico Schadehersteller van de maand januari’

Fixico schadehersteller januariABS Autoherstel Zuid-Uden is uitgeroepen tot Fixico Schadehersteller van de maand januari. Manager Harold van der Leest ontving de award met bijbehorende taart.

Positieve energie
Volgens Ottavio Palazzi, Operations Manager van Fixico, is Van der Leest een meer dan terechte winnaar van de ‘Fixico schadehersteller van de maand’ award. “De positieve energie die aanstekelijk werkt en jarenlange ervaring in de autoschadebranche zorgen ervoor dat hij precies weet wat er speelt in de markt.” Van der Leest benoemt verder dat transparantie naar de klant toe en het geven van goed advies de belangrijkste onderdelen zijn van het grote aantal geslaagde reparaties via Fixico.

Taart
De titel ‘Fixico schadehersteller van de maand’ werd in juni vorig jaar gelanceerd. Het initiatief wordt ondersteund door Autoschade Portaal. Elke maand zet Fixico een schadehersteller in het zonnetje die op een positieve manier opvalt. De winnende schadehersteller ontvangt een taart en de ‘schadehersteller van de maand’ award.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.