Aumacon lanceert Leasebedrijven Top 50

Aumacon lanceert Leasebedrijven Top 50

Aumacon heeft de nieuwe Aumacon Leasebedrijven Top-50 gepresenteerd. CEO Armand van Veen van International Car Lease Holding – de nummer vijf in de nieuwe lijst – ontving dit nieuwe brancheonderzoek als eerste in Dauphine Amsterdam.

Grootste leasebedrijven
De derde editie van deze Top-50 is opnieuw het resultaat van een brancheonderzoek naar de 50 grootste leasebedrijven in Nederland. De uitgave levert een gedetailleerd inzicht in deze belangrijke en nog steeds groeiende sector. Directeur Clem Dickmann van Aumacon: “Leasebedrijven zijn al decennialang een factor van groot belang in de autobranche. Tezamen nemen zij al ruim 40 procent van alle nieuwe auto’s voor hun rekening. Daarnaast is het veruit de belangrijkste klantgroep voor de onderhoud-, reparatie- en autoschadesector.”

Top tien
Uit de Top-50 van dit jaar blijkt dat de tien grootse autoleasebedrijven van Nederland hun marktpositie verder hebben versterkt. Samen zijn zij nu goed voor 77,1 procent van het wagenpark van de gehele Leasebedrijven Top-50.

Leasebedrijven Top-10
1. Leaseplan
2.Volkswagen-Pon FS
3.Athlon Car Lease
4.Alphabet
5.International Car Lease Holding
6.Mercedes-Benz FS
7.ALD Automotive
8.Business Lease
9.Arval
10.Terberg Leasing

Foto: Armand van Veen (International Car Lease Holding (rechts) neemt het eerste exemplaar in ontvangst uit handen van Clem Dickmann.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.