ASN Amsterdam opent 1 oktober vestiging Purmerend

ASN Amsterdam opent 1 oktober vestiging Purmerend

ASN GroepOp 1 oktober opent ASN Amsterdam een satellietvestiging in Purmerend. Deze uitbreiding past in de strategie van ASN Amsterdam om de marktpositie in Noord-Holland verder te versterken.

Regio Amsterdam
Met het opstarten van ASN Purmerend is het verzorgingsgebied van ASN Amsterdam vele malen groter. Deze vestiging heeft de afgelopen jaren een sterke positie verworven. Vanuit de hoofdvestiging in Amsterdam en de nevenvestiging in Aalsmeer bestrijkt het schadeherstelbedrijf een groot deel van de regio Amsterdam. Door de start in Purmerend komt daar op 1 oktober onder de nieuwe naam ASN Purmerend een derde pijler bij.

Lichtere schades
“Onze strategie is er op gericht om lichtere autoschades lokaal te herstellen en de grote schades te centraliseren in Amsterdam”, vertelt directeur Matthieu Sol. “Onze nieuwe vestiging in Purmerend heeft dankzij John Veltrop al ruim twintig jaar een grote naamsbekendheid in Purmerend en omstreken. Onder zijn leiding gaan we gewoon op deze voet door. Bij grote drukte bij ASN in Purmerend kunnen we uitwijken naar ASN Amsterdam.”

Het adres van ASN Purmerend is Ohmstraat 60, Industrieterrein ‘De Baanstee’ in Purmerend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.