ANWB scoort in WUA!-onderzoek

ANWB scoort in WUA!-onderzoek

wuaANWB.nl is één van de twee winnaars in de Digital Excellence Monitor 2016 van WUA! Dit laat het onderzoeksbureau weten.

Digitale klantervaring
De andere winnaar is ASNBank.nl. Beide bedrijven bieden via hun website de voor de aanschaf van consumentenproducten en diensten in Nederland de beste digitale klantervaring, aldus WUA! De resultaten in de Digital Excellence Monitor 2016 zijn gebaseerd op onafhankelijk onderzoek uitgevoerd in de periode augustus 2015 – juli 2016. In totaal beoordeelden meer dan 8.500 respondenten meer dan 1.500 websites in de branches Telecom, Travel, Retail, Finance, Verzekeringen, Energie en Automotive. In het rapport zijn náást de rankings, ook meer dan twintig best practices te bekijken van de toppers in de markt.

Zeven branches
De Digital Excellence Monitor 2016 van WUA laat voor de zeven branches zien welke organisaties excelleren op customer experience in de digitale arena, aldus Daan Tames, managing director bij WUA. ”Naast de rankings hebben we dit jaar vol ingezet op het delen en ontsluiten van onze benchmark in Nederland, cijfermatig op de 3 thema’s én in de vorm van best practices.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.