AkzoNobel en McLaren vieren tien jaar partnership

AkzoNobel en McLaren vieren tien jaar partnership

Dit jaar vieren AkzoNobel en McLaren dat ze 10 jaar geleden een partnership hebben ondertekend. Volgens dit partnership is AkzoNobel sinds 2008 de officiële leverancier van verfoplossingen voor McLaren Racing.

Sikkens
Sindsdien gebruikt McLaren voor zijn F1-auto’s altijd Sikkens. Daarnaast is AkzoNobel sinds 2012 technologiepartner van McLaren Automotive en worden alle wegvoertuigen van McLaren uitsluitend met producten van het bedrijf geverfd. Volgens Simon Roberts, Chief Operating Officer bij McLaren Racing, leidde tien jaar samenwerking met AkzoNobel tot meer innovaties, wetenschappelijke, duurzame vooruitgang en kwaliteitsvolle afwerkingen: “Hun jarenlange ervaring op de markt in combinatie met de technologie die we samen ontwikkelden, hielp ons naar topprestaties te blijven streven.”

Sema
Het succesvolle partnership werd gevierd tijdens het jaarlijkse autosalon georganiseerd door de Specialty Equipment Market Association (SEMA). Dat evenement is een belangrijke afspraak voor de aftermarktsector en vond plaats in Las Vegas, Nevada, in de VS tot en met 2 november. AkzoNobel was er goed vertegenwoordigd en zette zijn leiderspositie op het vlak van kleur in de kijker.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.