ABS Den Elzen koopt ABS Hoppenbrouwers

ABS Den Elzen koopt ABS Hoppenbrouwers

De Den Elzen Groep heeft collega-ABS-lid ABS Hoppenbrouwers overgenomen. Dat meldt Automotive Management.

Groeien
Hoppenbrouwers heeft vestigingen in Bergen op Zoom en Roosendaal en bestaat meer dan 50 jaar. “Deze overname past in onze strategie om verder te groeien in Zuidwest Nederland en verder te bouwen aan technische specialisaties”, aldus eigenaar Joost den Elzen. Met deze overname kan ook verdere invulling worden aan de groei in merkspecialisaties, zoals die van Tesla en de VAG-merken. “Tesla groeit en het herstelnetwerk moet meegroeien. Dat krijgen we in Breda niet meer voor elkaar: daar schalen we al op voor de VAG-merken”, aldus Den Elzen. “In Roosendaal en Zoetermeer geven we een upgrade aan de Tesla-werkzaamheden.”

Stemmen
Rob Hoppenbrouwers heeft zijn medewerkers betrokken in het overnameproces. Zij hebben unaniem ingestemd met de overname door Den Elzen. Het is de bedoeling dat de overname in de loop van januari wordt afgerond. Hoppenbrouwers heeft ongeveer 40 medewerkers; die blijven bij het bedrijf werkzaam.

ABS Den Elzen bestaat sinds 1948 en heeft na de overname acht vestigingen in het zuiden en westen van Nederland: Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Rotterdam, Gorinchem, Breda, Bergen op Zoom en Roosendaal. Het bedrijf heeft 170 medewerkers.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.